Ze života školy

Kultura

Práce našich žáků

Previous Next Play Pause
JAK POSTUPOVAT PŘI ZAČLENĚNÍ DO VZDĚLÁVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE JAK POSTUPOVAT PŘI ZAČLENĚNÍ DO VZDĚLÁVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE
Leták pro 2 stupeň COVID Leták pro 2 stupeň COVID
Leták pro 1 stupeň COVID Leták pro 1 stupeň COVID
letáček COVID-2019 letáček COVID-2019
Škola hrou 22.12. 2016 Škola hrou 22.12. 2016
Škola hrou 17.12. 2015 Škola hrou 17.12. 2015
O škole O škole
Učebna počítačů Učebna počítačů
Třídy ZŠS Třídy ZŠS

Základní škola Ostrov, příspěvková organizace

Aktéři vzdělávání v území ORP Ostrov se sešli u IV. Kulatého stolu

Dne 16. 3. 2017 se v Ostrově zástupci zřizovatelů škol, ředitelů, pedagogů, neziskových organizací působících v oblasti vzdělávání či zástupců veřejnosti sešli v rámci projektu Místních akčních plánů v území ORP Ostrov na IV. jednání kulatého stolu.

Projekt je financován z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (OP VVV) řízeným Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Bližší informace získáte na stránkách http://www.mas-krusnehory.cz/map/.

Náplní jednání bylo shrnutí dosavadního průběhu projektu, novinek na školském portálu, ve světě výzev na podávání žádostí o dotace pro ZŠ a MŠ a zejména pak jednotlivé prezentace manažerů pracovních skupin. Ti seznámili přítomné s výstupy ze svých jednání, které zahrnují zejména výčet aktivit vedoucích k rozvoji vzdělávání v území ORP Ostrov. K aktivitám proběhly krátké diskuze a přítomní tak mohli napomoci k jejich doplnění. Nyní budou zapracovány do ročního akčního plánu. Manažerka projektu prezentovala plán vzdělávacích aktivit, které jsou naplánovány pro další období. Do konce projektu zbývá ještě 8 měsíců, během kterých Vás budeme i nadále informovat o jeho průběhu.

Všichni ti, kteří se vzděláváním dětí do 15 let zabývají, nebo jim tato oblast není lhostejná, se mohou podílet na vzniku Místního akčního plánu formou zapojení do pracovních skupin. Do projektu se může zapojit prakticky každý. Pro bližší informace kontaktuje manažerku projektu Ing. Zuzanu Žitnou tel: 774 724 456, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

27. 3. 2017
Alena Semotamová
Manažerka MAS Krušné hory, o.p.s. 

Soubory ke shlédnutí:
FileDescriptionFile size
Download this file (Tiskova-zprava-IV-kulaty-stul.pdf)Tiskova-zprava-IV-kulaty-stul.pdf 538 kB
 Logo KV2 logoKK 
Copyright © 2024 Základní škola Ostrov, příspěvková organizace. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.